Català | Español
Empresa
Productes
Novetats
Projectes
Contactar
 
 
         Inici > Empresa
 
Empresa
 
>>BF Persianes i Automatismes és una empresa consolidada en la gestió dels sistemes de protecció solar, persianes, mosquiteres, tendals, mallorquines, venecianes... i especialitzada en l’àmbit de les persianes graduables- apilables. Compta amb els productes més significatius del sector i de reconegut prestigi internacional: Metalunic, Grinotex i Aluflex en són un exemple.
 
>> BF Persianes i Automatismes, compta amb un equip professional de tècnics i comercials especialitzat amb tancaments exteriors que assessoren al client oferint el producte més adequat per a cada necessitat. BF persianes i automatismes donem resposta i solució els nostres clients, tramitem tot el procés des de la compra a la instal•lació i disposem de servei postvenda, tot amb la major professionalitat. Les nostres instal•lacions compten amb una aula de formació i un espai reservat a l’exposició de producte graduable i novetats.
 
>> Al gener del any 2004, BF persianes i automatismes inaugurá l' aula de formació. Amb l'objetiu de compartir i donar a conèixer, a través de cursos formatius, els aventatges de la centralizació, i com fer un bon us, e informar sobre les novetats en protecció solar.
 
>> Les nostres instal•lacions compten amb un espai reservat a l’exposició dels sistemes de protecció solar més innovadors, per tal que el consumidor pugui veure el gran ventall de possibilitats de producte i comprovar el seu funcionament.

 
  BF PERSIANES I AUTOMATISMES · C/ Alessandro Volta, 49 . Pol. Ind. Plans d'Arau · 08787 LA POBLA DE CLARAMUNT (Barcelona) · Tel. + 34 93 808 74 33 - Fax +34 93 808 74 34