Catalā | Espaņol
Empresa
Productes
Novetats
Projectes
Contactar
 
 
         Inici > Productes
 
Productes
 
Persianes Graduables, confort sostenible

>> La prestigiosa gamma de persianes graduables, ofereixen una òptima protecció a les agressions produïdes pel sol, eviten els enlluernaments i afavoreixen a la intimitat en l’interior de les llars, ja que permeten regular la intensitat de la llum diürna, modificant la inclinació de les seves lames de forma automàtica. Els sistemes de protecció solar aplicats correctament permeten l’estalvi de fins un 10% del consum energètic.
 
 
>> Pales d'alumini de BF Persianes i Autoamtismes, estan disponibles en varies amplades de lama, aquestes poden ser fixes o orientables. Grans pales d'alumini perfilat  i d'alumini d'extrusió.
 

>> BF Persianes i Automatismes, diposa de 3 models de persiana de seguretat : Autoblocante , PS-45 i PS-55 totes elles compostes per lames d'alumini d'extrusió ofrerint una màxima seguretat.
 

>> Entenem com la extensa gamma de persianes de classe estàndard,les persianes enrotllables d'alumini perfilat - tèrmiques, enrotllables d'alumini sense escuma i les persianes de pvc. Disponibles en varies amplades de lama i de perfil recte i corba.
 

>> Els sistemes de protecció solar milloren i optimitzen el rendiment tèrmic dels edificis creant ambientes confortables i sostenibles. BF Persianes i Automatismes, disposa d’una amplia gamma de sistemes tèxtils pet cobrir superfícies en l’interior i exterior, estores, tendals verticals, tendals veranda, tendals projectants, pèrgoles
 
 
>> Utilitzant BF · MOSQUITERES, s'evita la utilització de productes químics que poden arribar a ser molestos mantenint la puresa de l'ambient.
 

>> BF Persianes i Automatismes, destaca pels seus automatismes propis SISTEMA MÀSTER, família d’ automatismes que permeten la programació en funció del model de la persiana que instal•larem ( convencional, orientable o apliable). Compatibles amb sistemes domòtics.
 

>> Per completar una òptima gestió  de la protecció solar, BF Persianes disposa d'accessoris: motors, autoamtismes, ferratges, anemometres....
 
>> Portes seccionals RESIDENCIALS I INDUSTRIALS
 
 
  BF PERSIANES I AUTOMATISMES ˇ C/ Alessandro Volta, 49 . Pol. Ind. Plans d'Arau ˇ 08787 LA POBLA DE CLARAMUNT (Barcelona) ˇ Tel. + 34 93 808 74 33 - Fax +34 93 808 74 34